Reviews

Wil je een review achterlaten?

Mail deze dan naar marieke@kooktnatuurlijk.nl en dan wordt deze geplaatst.

ERIK
ROTARY CLUB AMSTERDAM NOORD

“Genieten bij Marieke kookt natuurlijk! Iedere dinsdag ben ik weer aan het genieten van de kookkunsten van Marieke en van haar warme persoonlijkheid. Mooie, verrassende gerechten die allemaal met natuurlijke producten zijn bereid. Eten zoals eten altijd zou moeten zijn!” (13-07-2016)

CLIFF
VERJAARDAGSDINER THUIS

“Zowel de gasten als ikzelf vonden het eten heel goed verzorgd en lekker. Bovendien vond ik het prettig dat je het naar mijn huis bracht. Zo kon ik mijn verjaardag thuis vieren wat ik heel leuk vond. Door jou hoefde ik mij ook om het eten geen zorgen te maken en kon me daardoor met de gasten bezig houden. Kortom: voor herhaling vatbaar!” (22-11-2016)

WALTER
VERJAARDAGSFEEST

“Dank voor gisteren, de hapjes waren heerlijk en je deed het ook super ontspannen en relaxed!” (17-04-2016)

HANS
ROTARY CLUB AMSTERDAM NOORD

“Dank je Marieke. Het was een heerlijk en gevarieerd feestdiner in de traditie die je inmiddels hebt gevestigd! We kijken elke week uit naar de heerlijke resultaten van je kookkunst.” (29-06-2016)

TESSEL
VERJAARDAGSDINER IN DE TUIN

“Marieke heeft voor een onvergetelijke avond gezorgd. Het eten was heerlijk en overtrof al mijn verwachtingen. Marieke toonde kwaliteit, professionaliteit en met druk te kunnen omgaan. Mijn 30 gasten en ik hebben het nog steeds over het heerlijke, eerlijke eten.” (09-08-2015)

MARIEKE
ROTARY CLUB AMSTERDAM NOORD

“Mijn complimenten voor de gevarieerde maaltijden die je ons elke week voorzet. Verrassende combinaties, en je valt niet in herhaling. In al die maanden hebben we elke keer weer iets anders gepresenteerd gekregen en altijd zeer smaakvol. Ga zo door!” (26-10-2016)